miércoles, 26 de febrero de 2014

Intercanvi ATC II

Farà uns díes, us mostrava els ATC que hi vaig preparar per a participar a l'intercanvi de Retos de Scrap. Doncs bé, a día d'avuí ja tinc a casa tots els ATC que han preparat les meues companyes del grup per a mí així que, a continuació us deixe unes imatges del seues treballs. 

****

Hace unos días, os enseñaba los ATC que preparé para participar en el intercambio organizado por Retos de Scrap. A día de hoy, ya tengo en mi casa los ATC que han preparado mis compañeras de grupo para mi por ello, os dejo a continuación algunas de las imágenes de sus trabajos.

****

El primer que vaig rebré va ser el d' Àngela, una fantàstica creació molt dolceta i ben aconseguida amb eixa xiqueta pintada de meravella. Aquest ATC em va fer especial il·lusió per què sense saber-ho ja coneixia els seus treballs a través del seu blog i a més a més, la vaig rebre el dia del meu aniversari. Moltes gràcies Àngela, és fantàstica la teva targeta i ja guarneix a la meva habitació. No dubteu en accedir al seu blog, ho podeu fer ací .

****

La primera tarjeta que recibí fue la de Angela, una fantástica creación muy dulce y muy bien aconseguida con esa niña sentada sobre el tronco muy bien pintada, Este ATC me hizo especial ilusión porque sin saberlo ya conocía sus trabajos a través de su blog y además, la recibí el día de mi cumpleaños. Muchas gracias Angela, me encanta tu tarjeta y ya luce en mi habitación. No os olvidéis de visitar su blog, lo podéis hacer aquí .



En segon lloc, dos targetes al mateix temps. En aquesta ocasió m'arribaven les targetes de Rosario i Mª José, dos treballs fantàstics. En primer lloc, la targeta de Mª José molt maca per ser els principis d'ella en l'scrap, una combinación molt divertida i alegre amb tots els retalls de papers, cadascún diferent a la resta. Per l'altra banda, la targeta de Rosario molt bonica també amb la combinació de dirents técniques, materials que li donen una mica de textura i la combinación del marró i taronja que tant m'agrada.

****

En segundo lugar, dos tarjetas al mismo tiempo. En esta ocasión, me llegaban a casa las tarjetas de Rosario y Mª José, dos trabajos que son una pasada. En primer lugar, la tarjeta de Mª José, muy bonita y muy bien trabajada para estar en sus comienzos en el scrap y aunque ella diga que es una novatilla, le ha quedado muy bien, una combinación alegre y divertida con todos los trocitos de papel, cada uno diferente al otro. y por otro lado, la tarjeta de Rosario, preciosa con la combinación de diferentes técnicas, materiales que le dan un poco de relieve y la combinación del marrón con el naranja que tanto me gusta.

Mª José
Rosario

En últim lloc, avui mateixa he rebut la targeta de Maria, una targeta d'una principiant amb l'scrap, encara  me'n recorde dels meus començament amb aquesta aficció. Com podeu veure a la foto que a continuació us mostre, es tracta d'una targeta  molt sencilla on m'he quedat bocabadada amb aquesta llepolia tan ben aconseguida amb les dues cintes.

****

Por último, hoy mismo he recibido la tarjeta de Maria, una tarjeta de una principiante en el scrap tal y como me cuenta en el reverso de la misma, aisss que recuerdos de mis comienzos en este hobby. Cómo podéis ver en la foto que a continuación os enseño, se trata de una tarjeta muy sencilla en la que me ha gusta mucho la piruleta tan bien hecha con las dos cintas.


Ha sigut un plaer participar en aquest intercanvi, conèixer gent nova que amb el seu temps lliure també s'hi dedica i fa scrap. Gràcies xiques per les vostres creacions són una meravella, i no importa el nivell inicial o avançat de cadascuna, amb el temps i la pràctica podem aprendre moltíssim. 

****

Ha sido un placer participar en este intercambio, conocer gente nuevo que en su tiempo libre también hace scrap. Gracias chicas por vuestras creaciones y por supuesto, no importa el nivel que tengamos cada una, ya sea inicial o avanzado pero con el tiempo y la práctica podemos aprender muchísimo.


3 comentarios:

  1. Molt guapetes! la de la piruleta és la que més m'agrada!

    ResponderEliminar
  2. Què maquest totes!!! el més maco però dels intercanvis és quan reps el sobre a casa plena d'il·lusió per aquella petita obra d'art que encara no has vist però que està feta amb molt d'afecte! Petonets

    ResponderEliminar
  3. però quienes targetes més boniques!!!!

    ResponderEliminar